Wie we zijn

Welkom op onze blog!
Wij zijn Geertrui en Tom.

Waarom deze blog?

Alles begon met ons twee. En toen was er zoon nummer 1, gevolgd door zoon nummer 2 en dan (stel je voor!) zoon nummer 3. En plots (oké, niet zo plots, maar toch) was alles anders. Plots was er vermoeidheid, slobbertruien, tijd te kort, … Hoe doe je dat? Ouderschap en een relatie combineren (én een job én een sociaal leven én hobby’s én…)? Het is een vraag die ons elke dag bezig houdt, waar we elke minuut energie in steken (aaaah, daar gaat die dus allemaal naartoe) en het ziet er bijlange niet zo afgelikt uit als in de film (of op social media)!

Hoe wij door het leven ploeteren met ons 5 delen we hier graag met jou. Misschien zorgt het voor een troostende knuffel als het even niet meer gaat, of zorgt de herkenning voor net die zonnestraal op een regenachtige dag. Of, misschien, heel misschien, is het net die 10 minuten me-time (wat? me-time? wasda??). Enjoy, sit back and relax!*

*Voor kotervrije momenten staan wij niet garant.

Naast Shit got real hebben we ook nog onze eigen jobs. Tom is schrijver en schreef over het ouderschap al columns voor Charlie Magazine, Knack online en Zizo Magazine. Zijn tv-werk gaat dan eerder de jeugdige toer op met succesreeksen Nachtwacht en #LikeMe als recente voorbeelden. Geertrui heeft een hart voor jeugdbeleid en behartigt mee de belangen van alle Mechelse kinderen en jongeren als coördinator van de jeugddienst. Haar schrijfsels vind je ook terug bij de ondernemende dames van Maison Slash (#bossladies!).
We zijn beide ook erg actief op Instagram over onze nevenactiviteiten. Feel free om ons daar ook te volgen!